Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Getuigen gezocht van overval op drogist aan het Mathenesserplein

Rotterdam – Getuigen gezocht van overval op drogist aan het Mathenesserplein

Op vrijdagmiddag 24 november om 17.30 uur heeft een overval plaatsgevonden op een drogist aan het Mathenesserplein in Rotterdam. Een man bedreigde een winkelmedewerker met een vuurwapen en wist geld buit te maken. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mensen die meer weten.

Gelukkig raakte bij de overval niemand gewond. Na het incident vluchtte de man de drogist uit, de winkelmedewerkers flink geschrokken achterlatend. 

U kunt ons helpen
De politie is hard op zoek naar de verdachte. Het gaat om een man met een lichte huidskleur en gemiddelde lengte. Tijdens het incident droeg hij een donkergroene parka en een zwarte tas, pet en broek.  Heeft u de overval zien gebeuren of de dader voor of na het incident gezien? Neem dan contact op met de politie via onderstaande contactmogelijkheden. Ook camerabeelden zijn zeer welkom. Contact opnemen kan via 0900-8844. Wie liever anoniem blijft, belt naar 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…