Home Zuid-Holland Rotterdam Hoek van Holland – Meerdere verdachten aangehouden in drugsonderzoek

Hoek van Holland – Meerdere verdachten aangehouden in drugsonderzoek

Na uitgebreid onderzoek hield de politie woensdag 22 november in een drugsonderzoek in totaal vijf verdachten aan. Zij worden verdacht van handel in drugs. Het gaat om een 38-jarige vrouw uit ‘s-Gravenzande en een 34-jarige man uit Hoek van Holland en drie Rotterdammers van 22, 19 en 17 jaar oud.

De politie deed de afgelopen maanden in samenwerking met diverse partners uitgebreid onderzoek en dit leidde woensdag tot de aanhouding van de vijf verdachten. De drie Rotterdammers zijn aangehouden in Naaldwijk, de andere twee in een woning in Hoek van Holland. De verdachten zitten op dit moment vast.

Op dezelfde dag hebben er doorzoekingen plaatsgevonden in woningen in Hoek van Holland en ’s-Gravenzande en in een bedrijfspand in Vlaardingen. Hierbij zijn harddrugs en grote hoeveelheden contant geld aangetroffen en in beslag genomen. Ook zijn er meerdere voertuigen inbeslaggenomen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…