Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Eenheid Rotterdam 80 collega’s rijker

Rotterdam – Eenheid Rotterdam 80 collega’s rijker

De Rotterdamse Laurenskerk was vrijdag 17 november weer decor voor de beëdiging van nieuwe collega’s. Tachtig aspiranten legden de eed en belofte af en gaan de politie versterken.

Yvonne Hondema, Hoofd Operatiën en lid van de eenheidsleiding, sprak de nieuwe collega’s en hun achterban toe en nam de eed en belofte af. “Dit is een bijzonder moment waar jullie naasten getuige van zijn, aldus Hondema.” De kersverse agenten gaan een bijzondere tijd tegemoet. “De komende tijd zullen jullie worden uitgedaagd. Wat jullie gaan doen, hoe klein of groot, gaat het verschil maken. Dat maakt ons werk bijzonder en wens jullie daar veel succes bij”.

De beëdigde aspiranten maken deel uit van de nieuwe instroom. Na een pittige selectieprocedure met sport- en psychologische testen, gaan de aspiranten tijdens hun opleiding kennis en ervaring opdoen op de politieacademie en toepassen in de praktijk.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…