Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Steekincident – Zuidhoek – Rotterdam

Rotterdam – Gezocht – Steekincident – Zuidhoek – Rotterdam

De politie heeft donderdagavond 26 oktober iets na 22:00 uur een 27-jarige man uit Rotterdam met steekwonden aangetroffen op de Zuidhoek. Hij is zwaargewond met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Gelukkig gaat het naar omstandigheden redelijk met hem. De politie doet onderzoek naar het incident en komt graag in contact met mensen die meer weten.

Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan ernstige verwondingen en het gaat naar omstandigheden redelijk met hem. Een paar uur na een steekincident wist de Rotterdamse politie drie verdachten aan te houden. De verdachten zijn een 32-jarige Rotterdammer en twee mannen (35 en 34) zonder vaste woon- of verblijfplaats. Twee van hen zitten nog vast. Welke rol ieder had bij het steekincident wordt nog onderzocht. Denkt u daarover iets te weten, neem alstublieft contact op met de politie; dat mag anoniem.

Iets gezien?
Mocht u getuige zijn geweest van dit incident, neem dan contact op met de politie via onderstaande mogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…