Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – 27-jarige man met steekverwondingen aangetroffen; drie aanhoudingen verricht

Rotterdam – 27-jarige man met steekverwondingen aangetroffen; drie aanhoudingen verricht

De politie heeft donderdagavond iets na 22:00 uur een 27-jarige man uit Rotterdam gewond aangetroffen aan de Zuidhoek. De man heeft steekwonden. Hij is zwaargewond met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De toedracht van zijn verwondingen is vooralsnog onduidelijk. De politie stelt sporen veilig, spreekt met omwonenden en doet verder onderzoek.

De man werd door agenten op straat aangetroffen. Of het incident zich ook daadwerkelijk buiten heeft afgespeeld, of in een nabijgelegen woning, is nog niet duidelijk. Even later konden drie mannen worden aangehouden. Het gaat om een 32-jarige Rotterdammer en een 34- en 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hun rol bij het incident wordt onderzocht.
 

Iets gezien?
Mocht u getuige zijn geweest van dit incident, neem dan contact op met de politie via onderstaande mogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…