Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Tweede verdachte aangehouden voor overvalpoging tabakszaak in Rotterdam

Rotterdam – Tweede verdachte aangehouden voor overvalpoging tabakszaak in Rotterdam

Rechercheurs hebben maandagavond 9 oktober een tweede verdachte aangehouden na een poging overval op vrijdag 6 oktober jl. op een tabakszaak aan de Molenvliet.

Met een vuurwapen kwamen twee personen die vrijdagavond rond 21.00 uur de tabakszaak binnen. Ze bedreigde het aanwezig personeel maar zij werkten het duo de zaak uit. Een 15-jarige meisje uit Rotterdam wist het personeel zelf aan te houden. De tweede verdachte heeft het personeel buiten nog een keer bedreigd met een vuurwapen en getrapt. Toen dit geen effect had, zette hij het daarna zonder buit toch maar op een rennen.  

Er werd meteen een onderzoek gestart. Sporen en camerabeelden zijn veiliggesteld. Het onderzoek leidde naar een 14-jarige jongen uit Spijkenisse. Maandagavond is hij aangehouden. Hij zit vast en wordt verhoord.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie onderzoekt steekincident Doklaan

Een jonge man raakte zaterdagavond 9 december gewond bij een steekincident aan de Doklaan.…