Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Schietincident Mathenesserstraat in onderzoek

Rotterdam – Schietincident Mathenesserstraat in onderzoek

In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 oktober is kort na twaalf uur op de kruising van de Zoutziederstraat met de Mathenesserstraat op een auto geschoten. Er raakte niemand gewond. De politie doet onderzoek.

Stockfoto Politie 

Agenten die in de omgeving met een andere controle bezig waren hoorden iets na twaalf uur al een vreemd geluid uit de buurt van een voertuig komen. Op het moment dat zij richting dat voertuig liepen stapte de bestuurder daarvan uit. Hij verklaarde dat hij samen met twee anderen in de auto had gezeten en dat zij kort daarvoor iets verderop in de buurt beschoten waren. Bij de meldkamer werd direct melding gemaakt van een schietincident en meerdere collega’s kwamen ter plaatse om onderzoek te doen. 

Schutters

De vermoedelijke schutters waren er op dat moment al vandoor gereden. Vermoedelijk reden zij in een witte auto, de politie heeft dit voertuig nog niet aangetroffen. Het onderzoeksteam komt graag in contact met mensen die de witte auto hebben zien wegrijden, mensen die meer weten over het schietincident en de eventuele achtergrond daarvan. Als je in het bezit van camerabeelden dan is dat ook waardevolle informatie voor de recherche. Anoniem informatie delen kan ook. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…