Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man (19) zwaargewond na steekincident Museumpark

Rotterdam – Man (19) zwaargewond na steekincident Museumpark

In het Museumpark in de Rozentuin, aan het Melkkoppad vond een voorbijganger rond 04.30 een zwaargewonde man. Hij had meerdere steekwonden, maar was nog bij bewustzijn. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is zorgwekkend. Vermoedelijk is het slachtoffer een 19-jarige man die in Rotterdam verblijft. We zoeken getuigen.

Direct na de vondst van de man is eerste hulp opgestart en is de man naar het ziekenhuis gebracht. Tegelijkertijd startte een onderzoek in de omgeving, spraken we met de melder en stelden we sporen veilig.

We hopen dat er meer mensen die nacht in het Museumpark of in de omgeving zijn geweest die iets is opgevallen. Misschien iemand rond het tijdstip van de steekpartij hebben zien weglopen. We zijn op zoek naar een signalement en willen graag weten in welke richting de dader is gevlucht.

Heeft u informatie? Deel het met ons via onderstaande mogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…