Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Twee minderjarigen aangehouden na bedreiging Coolhaven

Rotterdam – Twee minderjarigen aangehouden na bedreiging Coolhaven

De politie heeft donderdagmiddag twee minderjarige jongens uit Rotterdam (14 en 15 jaar oud) aangehouden na een melding van een bedreiging aan de Coolhaven in Rotterdam. Daar zou een 19-jarige jongen bedreigd zijn met een mes door een drietal jongens. Twee jongens die voldeden aan het signalement zijn kort erna aangehouden. Bij hen werd een mes aangetroffen. De derde jongen wordt nog gezocht.

Daarnaast onderzoekt de politie een mogelijk verband van deze verdachten naar een beroving van gisteravond in Vlaardingen en een beroving vanochtend om 11:00 uur in Schiedam. De verklaringen rondom de bedreiging aan de Coolhaven en de twee berovingen komen dusdanig overeen dat de twee aangehouden verdachten mogelijk ook een rol bij die twee berovingen hebben gespeeld. Daarnaast zijn er diverse gestolen goederen bij de verdachten aangetroffen. De politie doet verder onderzoek.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…