Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man gewond na schietincident in woning Lepelaarsingel

Rotterdam – Man gewond na schietincident in woning Lepelaarsingel

Een man belde rond 20.00 uur de hulpdiensten dat hij gewond was geraakt bij een beschieting. Agenten troffen hem aan in de omgeving van de Carnissesingel/Lepelaarsingel en verleenden hem eerste hulp. Hij was goed aanspreekbaar toen de ambulance hem meenam voor behandeling. Niet veel later werden twee mannen aangehouden in een huis aan de Lepelaarsingel. We onderzoeken wat hun rol is geweest bij het schietincident.

Direct na de melding en de vondst van de gewonde man werd een onderzoek gestart naar de dader of daders. Dat onderzoek leidde naar een woning aan de Lepelaarsingel waar vermoedelijk het schietincident binnen had plaatsgevonden. Twee mannen die in de woning waren zijn gearresteerd. Onderzocht wordt of zij een rol hebben bij het schietincident. In het huis worden sporen onderzocht en verzameld. Ook wordt met mogelijke getuigen gesproken. 

Heeft u iets gezien of gehoord? Weet u meer over de aanleiding van dit incident? Heeft u camerabeelden, van bijvoorbeeld deurbel of uw auto? 
Laat het ons weten. Dat kan via de onderstaande manieren.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…