Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam Zuid – Gezocht – Zware mishandeling – Zaailand – Rotterdam – Zuid

Rotterdam Zuid – Gezocht – Zware mishandeling – Zaailand – Rotterdam – Zuid

Op donderdag 11 mei wordt een 36-jarige vrouw slachtoffer van een man die zwavelzuur in haar gezicht gooit. Weet jij wie deze verdachte is? Laat het ons weten!

Rond 21.40 uur liep een 36-jarige vrouw al bellend over het Zaailand in Rotterdam Zuid. Toen zij zich omdraaide stond een voor haar onbekende man dicht achter haar en voor ze het doorhad spoot deze man de inhoud van een fles gootsteenontstopper in haar gezicht. Dit zwavelzuur veroorzaakte een verschrikkelijke brandende pijn in haar gezicht. Ze werd dan ook met zware verwondingen aan het gezicht vervoerd naar het ziekenhuis. Hier heeft zij bijna twee maanden gelegen en moest verschillende operaties ondergaan. Hoogstwaarschijnlijk houdt zij hier dan ook blijvend zichtbare littekens aan over.

Gevolgd
Achteraf blijkt dat het slachtoffer waarschijnlijk is gevolgd door de verdachte vanaf de Slaghekstraat ter hoogte van de Strijensestraat en zo richting Zaailand. Nadat hij het slachtoffer belaagde met het zwavelzuur ging hij er vandoor. En liet het slachtoffer zwaar gewond achter.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Man pint met pinpas vermiste – 1e Middellandstraat – Rotterdam

Op 8 oktober 2023 pint deze man in Rotterdam geld met de pinpas van de uit Drachten vermis…