Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man met wapen in Rotterdam aangehouden

Rotterdam – Man met wapen in Rotterdam aangehouden

Agenten van de politie in Rotterdam hebben op 14 september op de Delftsestraat in Rotterdam een 22-jarige man aangehouden. De verdachte zou kort daarvoor op het Plaza twee mannen uit Almere hebben bedreigd en hebben geprobeerd te beroven.

De twee Almeerders hadden net op het Stadhuisplein een drankje gedaan en renden richting het Centraal station om een trein te halen, toen ze op het Plaza werden aangesproken door een man. Deze man bedreigde de twee mannen en probeerde van een van een tas af te pakken. Ook liet hij (een deel van ) een vuurwapen zien.
De twee mannen wisten weg te komen en de politie werd gewaarschuwd. Agenten wisten de man snel te vinden en hielden hem aan. In zijn buurt werd daadwerkelijk een vuurwapen gevonden en in beslaggenomen. De man zit vast.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…