Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Explosie – ‘s-Gravendijkwal – Rotterdam West

Rotterdam – Gezocht – Explosie – ‘s-Gravendijkwal – Rotterdam West

Op de ‘s-Gravendijkwal in Rotterdam vond in de nacht van 9 op 10 augustus een explosie plaats bij Shishalounge Rotana Lounge. Niemand raakte gewond en drie daders gingen er vandoor. Eén van hen kon worden aangehouden. Wie zijn de andere twee? Help de politie.

Door omstanders en ook door de politie werd direct de achtervolging op de verdachten ingezet. Eén van deze drie verdachten kon worden aangehouden op de Heemraadsingel in Rotterdam. De andere twee zijn ontkomen.

Herkenning
Uiteraard willen we de andere twee ook aanhouden, daarom vragen we de kijkers of ze de twee herkennen op de beelden en ons dat laten weten. Ook als je jezelf herkent, horen wij het graag. Misschien hebben mensen de drie zien rennen in een bepaalde richting of hebben ze andere informatie. Alle informatie kan naar 0900-8844 of uiteraard ook anoniem op 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…