Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Twee doden na verkeersongeval Boerengatbrug Rotterdam. UPDATE man aangehouden

Rotterdam – Twee doden na verkeersongeval Boerengatbrug Rotterdam. UPDATE man aangehouden

De politie is op zoek naar de bestuurder van een auto die na een verkeersongeval is doorgereden. Twee voetgangers zijn hierbij overleden. Het gaat om een 74-jarige vrouw en een 79-jarige man, beiden uit Capelle aan den IJssel. UPDATE: de politie heeft op 3 september in Rotterdam een 37-jarige man uit Nijmegen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de aanrijding. De man zit vast en wordt verhoord.

Foto: Nieuws op beeld

Zaterdagavond omstreeks 21.15 uur kreeg de politie een melding binnen van een verkeersongeval bij de Boerengatbrug. Twee voetgangers werden hierbij aangereden door een bestuurder in een bestelbus. De slachtoffers werden gereanimeerd, maar dit mocht helaas niet meer baten; beide personen zijn overleden.  De bestuurder van het voertuig is doorgereden; de politie zoekt hem.

 

Getuigen gezocht

De politie is nog steeds druk bezig met het onderzoek naar het heftige ongeval. Er wordt gesproken met getuigen en camerabeelden worden veilig gesteld. Inmiddels is het betrokken voertuig gevonden en in beslag genomen. Alle informatie over het ongeval blijft welkom! Heeft u iets gezien of heeft u andere tips die ons onderzoek verder kunnen helpen? Ben je of ken je de bestuurder? Geef het door via de onderstaande opties.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…