Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie onderzoekt schietincident Rotterdam

Rotterdam – Politie onderzoekt schietincident Rotterdam

Op de Heemraadssingel in Rotterdam heeft op 2 september een schietincident plaatsgevonden.

Volgens getuigen zou een man daar rond 18.55 uur een andere man beschoten hebben. Zowel dader als slachtoffer gingen er vervolgens vandoor, zodat de politie daar niemand meer aantrof. Of er daadwerkelijk iemand geraakt is en zo ja, in hoeverre hij gewond is, is dus nog de vraag.

Hulp is welkom
Wel of geen gewonde(n); de politie onderzoekt de zaak en kan beelden en getuigen goed gebruiken. Wie het schieten heeft zien gebeuren of andere informatie heeft die de politie helpt in het onderzoek, wordt gevraagd te bellen. Dat kan op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…