Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man zwaargewond aangetroffen op rijbaan Grote Beer – Update

Rotterdam – Man zwaargewond aangetroffen op rijbaan Grote Beer – Update

Update:Update – Voor een steekincident op de Grote Beer in Rotterdam waarbij een 20-jarige man ernstig gewond raakte, zijn drie verdachten aangehouden. Het betreft Rotterdammers van 18, 14 en 13 jaar. Hun betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht.

 In de nacht van zaterdag op zondag is er rond 3:30 uur een zwaargewonde man aangetroffen op de rijbaan aan de Grote Beer in Rotterdam. Het slachtoffer had meerdere steekwonden. De 20-jarige uit Capelle aan den IJssel is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar het incident en wat er precies aan vooraf is gegaan. Daarbij roept de politie getuigen op om zich te melden.Foto: Nieuws op Beeld

 In de nacht van zaterdag op zondag 13 augustus is rond 3:30 uur een zwaargewonde man aangetroffen op de rijbaan aan de Grote Beer in Rotterdam. Het slachtoffer had meerdere steekwonden. De 20-jarige uit Capelle aan den IJssel is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar het incident en wat er precies aan vooraf is gegaan. Daarbij roept de politie getuigen op om zich te melden.

Heeft u iets gezien van het incident? Of heeft u gezien hoe de man op de rijbaan terecht is gekomen? Neem dan contact op met de politie via onderstaande mogelijkheden. Ook als u beelden van een deurbelcamera of dashcam in de omgeving van de Grote Beer bezit, vraagt de politie u die beelden te bekijken om te zien of daar wat relevants voor dit onderzoek op te zien is.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…