Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Explosie – ‘s-Gravendijkwal – Rotterdam

Rotterdam – Gezocht – Explosie – ‘s-Gravendijkwal – Rotterdam

Op donderdag 10 augustus 2023 omstreeks 03:45 uur vond er een explosie plaats bij de Rotana Lounge aan de ’s Gravendijkwal in Rotterdam. Het was midden in de nacht en de klap was behoorlijk. We zijn natuurlijk meteen een onderzoek gestart.

Uit onderzoek is gebleken dat er drie verdachten bij het pand stonden en iets tot ontploffing brachten bij het rolluik van het pand.  Er waren op het moment van de ontploffing vier personen aanwezig. Door omstanders en ook door de politie werd direct de achtervolging op de verdachten ingezet.
Een van deze drie verdachten kon worden aangehouden op de Heemraadsingel in Rotterdam.
De andere twee zijn ontkomen. Uiteraard willen we de andere twee ook aanhouden, daarom vragen we de kijkers of ze de twee herkennen op de beelden en ons dat laten weten. Ookal zijn de beelden niet heel duidelijk, misschien herkent iemand de combinatie van deze drie rennende mannen. Ook als je jezelf herkent, horen wij het graag. Misschien hebben mensen de drie zien rennen in een bepaalde richting of hebben ze andere informatie. Alle informatie kan naar 0900-8844 of uiteraard ook anoniem op 0800-7000.

 

 

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…