Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie lost schoten na melding van vuurwapen

Rotterdam – Politie lost schoten na melding van vuurwapen

Gistermiddag rond 15.00 uur kwam er een melding bij de politie binnen dat een jongen een vuurwapen bij zich zou hebben op het Samuel Esmeijerplein. De jongen is even later aangehouden door de politie.

Foto: stockfoto politie

De politie zag de jongen en voelde zich genoodzaakt om een waarschuwingsschot te lossen. Daar reageerde hij niet op en daarna loste één van de agenten een gericht schot. Het schot miste de 16-jarige jongen uit Rotterdam, dus hij raakte niet gewond. Daarna kon hij aangehouden worden op de Duikerstraat middels de benaderingstechniek gevaarlijke verdachten (BTGV). Er werd geen vuurwapen aangetroffen bij de jongen. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor door de recherche.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…