Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Verdachte (26) aangehouden in onderzoek explosie Alphen aan den Rijn

Rotterdam – Verdachte (26) aangehouden in onderzoek explosie Alphen aan den Rijn

De politie hield dinsdagmiddag 15 augustus een 26-jarige Rotterdammer aan. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij een explosie op zaterdag 29 april in de Bremstraat in Alphen aan den Rijn. Hierbij raakte een woning beschadigd. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

In de vroege ochtend van zaterdag 29 april raakte de woning aan de Bremstraat door een explosie beschadigd. Niemand raakte bij dit incident gewond. De politie deed de afgelopen maanden onderzoek en dit leidde tot de aanhouding van de 26-jarige Rotterdammer in Rotterdam. Hij zit op dit moment vast en wordt gehoord.

Iets gezien?

De politie komt nog steeds graag in contact met getuigen. Heeft u zaterdag 29 april voorafgaand, tijdens of na de explosie iets opvallends gezien in de omgeving van de Bremstraat? Of heeft u op een andere manier informatie die van belang kan zijn in dit onderzoek, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Laat het ons weten. Dat kan via onderstaande mogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…