Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Wie weet er meer over het schietincident aan de Blokfluit in Rotterdam?

Rotterdam – Wie weet er meer over het schietincident aan de Blokfluit in Rotterdam?

Op zaterdagochtend 12 augustus rond 07.00 uur is er geschoten op de Blokfluit in Rotterdam. Het is onbekend of er iemand gewond is geraakt. De politie is op zoek naar getuigen die hier meer over weten, iets hebben gezien of iets hebben gehoord.

Iets na 07.00 uur kwam op de meldkamer van de politie een melding binnen dat er geschoten zou zijn. Toegesnelde agenten troffen niemand meer aan. Het is daarom onbekend of er mensen gewond zijn geraakt. Wel werden er hulzen gevonden; deze zijn veiliggesteld voor onderzoek.

De politie is hard op zoek naar de personen die betrokken waren bij dit schietincident. Er wordt buurtonderzoek gedaan en er worden camerabeelden veiliggesteld. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u deurbelcamerabeelden en nog niet met de politie gesproken?  Geef het dan aan ons door via de onderstaande opties of Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…