Home Zuid-Holland Rotterdam Amsterdam/Rotterdam – Amsterdammer (24) aangehouden voor explosie in Rotterdam

Amsterdam/Rotterdam – Amsterdammer (24) aangehouden voor explosie in Rotterdam

De politie hield vanmorgen een 24-jarige Amsterdammer aan voor betrokkenheid bij een explosie die gepleegd is op 12 december 2022 aan de Struikheide in Rotterdam. Grondig onderzoek leidde naar de man. Hij werd vanmorgen door het Arrestatie Team in zijn woning in Amsterdam aangehouden.

Op 12 december 2022 vond rond 03.00 uur een explosie plaats bij een woning aan de Struikheide in Rotterdam Ommoord. Hierbij raakte niemand gewond maar de schade was groot. De politie startte een onderzoek, dit leidde naar de Amsterdamse verdachte. Meer aanhoudingen sluiten we niet uit.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…