Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Meerdere vuurwapens aangetroffen in kelderbox Rotterdam

Rotterdam – Meerdere vuurwapens aangetroffen in kelderbox Rotterdam

De politie heeft woensdagmiddag melding gekregen dat er wapens en munitie gevonden waren in een kelderbox aan de Herman Bavinckstraat in Rotterdam. In de kelderbox bevindt zich een stadsverwarmingsinstallatie. Monteurs van een energiebedrijf stuitten bij hun reguliere werkzaamheden op de wapens en maakten melding. De politie heeft alle wapens in beslaggenomen en doet onderzoek.

Net na 14:00 uur krijgt de politie melding van een energiebedrijf dat de monteurs op een wel heel bijzondere vondst zijn gestuit. Het blijkt om meerdere vuurwapens te gaan. Ook wordt er een groot contant geldbedrag en munitie aangetroffen. Alle spullen zijn in beslaggenomen voor onderzoek. Bij vuurwapens wordt o.a. onderzoek gedaan naar of deze mogelijk zijn gebruikt bij eerdere schietincidenten.

Getuigen gezocht
Ook doet de politie onderzoek naar wie verantwoordelijk is/zijn voor deze wapens in de technische ruimte. Daar kan de politie ook hulp van omwonenden bij gebruiken. Heeft u informatie of verdacht gedrag gezien in de omgeving? Of zag u verdacht veel activiteit rondom bepaalde tijdstippen? Neem dan (anoniem) contact op met de politie via onderstaande mogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…