Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Tweede verdachte aangehouden in onderzoek naar dodelijk schietincident Vlaardingen

Rotterdam – Tweede verdachte aangehouden in onderzoek naar dodelijk schietincident Vlaardingen

Vandaag is een 24-jarige man uit Vlaardingen aangehouden in het onderzoek naar het dodelijke schietincident in Vlaardingen waarbij een 30-jarige man is overleden. Het onderzoek naar de toedracht van het schietincident gaat onverminderd door.

De tweede verdachte werd zaterdagmiddag in Rotterdam op de Vuurplaat op straat aangehouden. Wat de toedracht is van het dodelijke schietincident wordt nog steeds onderzocht door de recherche. Maandagavond werd er al een aanhouding verricht in het onderzoek.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Man pint met pinpas vermiste – 1e Middellandstraat – Rotterdam

Op 8 oktober 2023 pint deze man in Rotterdam geld met de pinpas van de uit Drachten vermis…