Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt getuigen van schietincident Rotterdam Oost

Rotterdam – Politie zoekt getuigen van schietincident Rotterdam Oost

Op zondagavond 2 juli rond 23.30 uur vond er een vechtpartij plaats op de Prinsenlaan in Rotterdam. Hierbij is ook geschoten. De politie trof geen gewonden aan en er is niemand aangehouden.

Het incident kwam bij de meldkamer van de politie binnen als een vechtpartij tussen een grote groep mensen. Hierbij zou ook geschoten zijn. Toen agenten ter plaatse kwamen, troffen zij geen gewonden aan. De politie startte direct een onderzoek. Hierbij is een kogelhuls aangetroffen die is veiliggesteld voor onderzoek door de forensische opsporing. Er zijn geen verdachten aangehouden.

De recherche komt graag in contact met mensen die iets gehoord of gezien hebben, of meer weten. Melden kan via onderstaande contactmogelijkheden. Dit kan ook volledig anoniem via Meld Misdaad Anoniem.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leiden – Tweede verdachte aangehouden voor bedreiging en diefstal

In het onderzoek naar een diefstal uit een woning aan de Borneostraat is maandag 11 decemb…