Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Ernstig ongeluk – Noorderbocht – Rotterdam Noord

Rotterdam – Gezocht – Ernstig ongeluk – Noorderbocht – Rotterdam Noord

Zondag 4 juni om 19.50 uur reed een auto een fietser aan op de Noorderbocht in Rotterdam. De fietser raakte hierbij zwaargewond. De bestuurder van de auto ging er na het ongeluk vandoor zonder zich bekend te maken.

Zondag reden zowel de fietser als auto vanaf het CBR terrein in de richting van de Gordelweg. Op de burg over de A20, de Noorderbocht, benaderde de auto de fietser van achteren en is toe met de voorzijde van de auto tegen de achterkant van de fiets gereden. Volgens getuigen gebeurde dit met hoge snelheid. De auto is toen weggereden in de richting van de Gordelweg. De fietser, een 63 jarige man uit Rotterdam, bleef alleen achter. Hij ligt nog altijd met ernstig hersenletsel in het ziekenhuis.

De politie doet er alles aan om de identiteit van de bestuurder te achterhalen. Team Verkeer komt graag in contact met getuigen. Op camerabeelden in de omgeving is een aantal automobilisten te zien. Mogelijk hebben zij iets gezien of gehoord.  Reed u die zondag 4 juni rond 19.50 u op de Noorderbocht in Rotterdam? Neem dan svp contact met ons op.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…