Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Motorrijdster overleden na ongeval A20

Rotterdam – Motorrijdster overleden na ongeval A20

Rond 16.40 uur ging het mis op de A20 ter hoogte van de Soetendaalsebocht. Een auto en motor kwamen met elkaar in botsing waarna de motorrijdster viel. Het 26-jarige slachtoffer uit Rotterdam raakte zo zwaar gewond dat zij ter plekke gereanimeerd moest worden. Helaas mocht reanimatie niet meer baten en overleed zij ter plekke. De bestuurster van de auto, een 32 jarige Rotterdamse is aangehouden. Zij wordt gehoord.

De weg is lange tijd afgesloten geweest voor het onderzoek van de Verkeersongevallenanalyse (VOA). Wat zich precies op de A20 heeft afgespeeld en hoe de botsing kon komen moet later blijken uit onderzoek.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leiden – Tweede verdachte aangehouden voor bedreiging en diefstal

In het onderzoek naar een diefstal uit een woning aan de Borneostraat is maandag 11 decemb…