Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Getuigen gezocht van explosie Goudse Rijweg

Rotterdam – Getuigen gezocht van explosie Goudse Rijweg

Rond 00.30 vond een explosie plaats bij een woning aan de Goudse Rijweg in Rotterdam Crooswijk. Er vielen geen gewonden. Wel is door de explosie een ruit gesprongen. De FO en TEV deden onderzoek. De politie komt graag in contact met mensen die meer weten of iets hebben gezien.

In de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 juni was er een grote knal te horen bij een woning in Rotterdam Oost. De ruit van de woning was vernield door een explosie. Gelukkig raakte niemand gewond. De TEV en FO deden onderzoek naar het explosief. Vermoedelijk is de ontploffing veroorzaakt door zwaar vuurwerk.  

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar de verantwoordelijke hiervoor en kan daarbij de hulp van getuigen goed gebruiken. Heeft u iets gezien en nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via onderstaande knoppen. Ook wanneer u camerabeelden bezit en deze nog niet gedeeld heeft met de politie horen we het graag. 
 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…