Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Aanhoudingen voor vuurwapenbezit

Rotterdam – Aanhoudingen voor vuurwapenbezit

Op woensdagmiddag 14 juni zijn op de Wollefoppenstraat twee mannen aangehouden voor vuurwapenbezit. Het gaat om een 18- en 21-jarige man uit Rotterdam. Bij de verdachten is een Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV) uitgevoerd om hen aan te houden.

Woensdagmiddag rond 16.00 uur trok een auto die geparkeerd stond op de stoep de aandacht van surveillerende agenten. Toen agenten de inzittenden aanspraken en hen wilden controleren, zagen zij dat er een tas onder de auto werd gegooid. Eén van de agenten zag dat er een handvat van een vuurwapen uit de tas stak. Hierop zijn de twee mannen van 18 en 21 jaar aangehouden door middel van een BTGV. Het vuurwapen is in beslag genomen. De twee mannen zullen zich binnenkort moeten verantwoorden.

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…