Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Wie heeft informatie over zware mishandeling 72-jarige vrouw Diergaardesingel

Rotterdam – Wie heeft informatie over zware mishandeling 72-jarige vrouw Diergaardesingel

Een 72-jarige vrouw uit Rotterdam vecht op dit moment voor haar leven in het ziekenhuis. Ze werd op zondag 11 juni gewond gevonden in haar woning aan de Diergaardesingel in Rotterdam door haar dochter. Zij sloeg op zondag 11 juni rond 11.30 uur alarm.

Een 23-jarige man uit Rotterdam is aangehouden. Zijn rol en betrokkenheid wordt onderzocht. Nog niet exact bekend  is wanneer en waar zij precies mishandeld is. Het onderzoeksteam komt daarom ook graag in contact met mensen die in de omgeving van de Diergaardesingel mogelijk iets hebben gezien of gehoord op zaterdag 10 en zondag 11 juni. Ook komen zij graag in contact met mensen met een deur of dashcam camera. Heeft u informatie of beelden, neem dan via onderstaande mogelijkheden contact met ons op.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…