Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Twee aanhoudingen na steekincident Rotterdam

Rotterdam – Twee aanhoudingen na steekincident Rotterdam

Op de Ebenha√ęzerstraat heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 10 juni rond 03.45 uur een steekincident plaatsgevonden. Hierbij raakte een 41-jarige man uit Rotterdam gewond. Kort na het incident konden een 19-jarige vrouw en 23-jarige man uit Rotterdam worden aangehouden.

Het slachtoffer liep bij het steekincident wonden op aan zijn nek en armen en is voor behandeling aan zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De rol van de aangehouden verdachten wordt onderzocht. De politie doet onderzoek naar het incident. Heeft u iets gezien en nog niet met de politie gesproken? Heeft u beelden? Laat het ons weten via onderstaande contactmogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…