Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Bankhelpdeskfraude – Oldegaarde – Rotterdam Zuid

Rotterdam – Gezocht – Bankhelpdeskfraude – Oldegaarde – Rotterdam Zuid

Een dame op leeftijd is zo’n 1800 euro kwijtgeraakt door een overtuigende nep bankmedewerker. De pinner staat op beeld, maar omdat hij vermoedelijk minderjarig is, tonen we hem eerst geblurd. Wie is deze jongeman?

Op woensdag 15 maart rond 13.00 uur werd een dame van hoge leeftijd thuis gebeld, zij dacht de bank aan de telefoon te hebben. De bankmedewerker zei dat er iets mis was met haar bankrekening en dat zij haar bankpas en haar pincode in een envelop moest doen en dat deze envelop dan later op die dag opgehaald zou worden. De bankmedewerker was zo overtuigend en het ging allemaal zo snel dat het slachtoffer dat deed. Toch vertrouwde zij het daarna niet helemaal en belde de politie. Het slachtoffer is ruim 1800 euro kwijt.

Op de foto tonen wij de jongeman die geld pint met de bankpas van het slachtoffer. Omdat we vermoeden dat de jongeman minderjarig is, tonen we hem eerst geblurd zodat hij de kans heeft om zich te melden bij de politie. Ben jij dit of weet u wie dit is? Of heeft u andere informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of tip anoniem via 0800-7000. U kunt ook hieronder het tipformulier invullen. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie onderzoekt steekincident Doklaan

Een jonge man raakte zaterdagavond 9 december gewond bij een steekincident aan de Doklaan.…