Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Brandstichting coffeeshop Joost van Geelstraat

Rotterdam – Brandstichting coffeeshop Joost van Geelstraat

Op de Joost van Geelstraat in Rotterdam-Delfshaven is vannacht een brandje gesticht bij het rolluik van een coffeeshop. De brandweer heeft het brandje geblust. De politie doet nader onderzoek.

 

Iets na half drie ’s ochtends zien getuigen dat twee personen iets aansteken bij het rolluik. Even was er een grote vlam en daarna een klein brandje. Deze is geblust door de brandweer. Even was het vermoeden dat het mogelijk om een explosie zou kunnen gaan, maar het eerste sporenonderzoek van de Forensische Opsporing duidt op dit moment op een brandstichting. De politie doet onderzoek naar de twee daders en de mogelijke achtergrond.

Mocht u beelden hebben van Joost van Geelstraat of omgeving of heeft u informatie hebben die voor het onderzoek relevant kan zijn, neemt u dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844. Als u liever anoniem blijft, kunt u bellen met 0800-7000. U kunt ook een vertrouwelijk gesprek aanvragen via Team Criminele Inlichtingen op 088 – 661 77 34.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…