Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Getuigen gezocht explosie 1e Schansstraat

Rotterdam – Getuigen gezocht explosie 1e Schansstraat

In de nacht van maandag 15 op dinsdag 16 mei heeft er een explosie plaatsgevonden aan een woning aan de 1e Schansstraat in Rotterdam Delfshaven. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Het is rond 3.00 uur als er een melding binnenkomt van een explosie. De bewoners van de woning waren thuis en zijn erg geschrokken, maar gelukkig allemaal ongedeerd gebleven. Wel ligt de deur eruit en de ramen zijn beschadigd. Het team explosievenverkenning en de forensische opsporing hebben onderzoek gedaan. De recherche gaat hiermee verder en bekijkt of er een verband is met andere incidenten. We weten dat er een verdachte is weggerend met donkere kleding aan. Hopelijk kunnen we hier duidelijkere beelden bij vinden.

Camerabeelden, getuigen en informatie gezocht
Voor het onderzoek zijn getuigen en camerabeelden zeer welkom. Heeft u beschikking over een deurbelcamera, dashcam of bewakingscamera in deze straten of omliggende straten en is daarop rond de genoemde tijdstippen iets verdachts te zien, neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844 of laat de beelden achter via onderstaand tipformulier. Heeft u informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, deel dit alstublieft. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met M. op 0800-7000. U kunt met informatie ook terecht bij het Team Criminele Inlichtingen. Het team TCI van de politie is getraind in het vertrouwelijk en in het geheim inwinnen van informatie van tipgevers die beschermd moeten worden. U kunt uw informatie veilig en afgeschermd bij hen kwijt via 088 – 661 77 34.

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…