Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Steekincident in café op Katendrechtse Lagedijk

Rotterdam – Steekincident in café op Katendrechtse Lagedijk

In de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 mei is een 59- jarige Rotterdammer gewond geraakt bij een steekincident. De 34-jarige verdachte uit Rotterdam is even later aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

Het is rond 00.40 uur als de politie een melding krijgt van een steekincident. Als de agenten aankomen treffen zij het gewonde slachtoffer aan. Er zou voorafgaand het steekincident een ruzie hebben plaatsgevonden in een café aan de Katendrechtse Lagedijk. De verdachte is daarna gevlucht, maar kon kort na zijn vertrek worden aangehouden op de Lepelaarsingel. Het slachtoffer is voor behandeling aan zijn verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Man pint met pinpas vermiste – 1e Middellandstraat – Rotterdam

Op 8 oktober 2023 pint deze man in Rotterdam geld met de pinpas van de uit Drachten vermis…