Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Steekincident in café op Katendrechtse Lagedijk

Rotterdam – Steekincident in café op Katendrechtse Lagedijk

In de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 mei is een 59- jarige Rotterdammer gewond geraakt bij een steekincident. De 34-jarige verdachte uit Rotterdam is even later aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

Het is rond 00.40 uur als de politie een melding krijgt van een steekincident. Als de agenten aankomen treffen zij het gewonde slachtoffer aan. Er zou voorafgaand het steekincident een ruzie hebben plaatsgevonden in een café aan de Katendrechtse Lagedijk. De verdachte is daarna gevlucht, maar kon kort na zijn vertrek worden aangehouden op de Lepelaarsingel. Het slachtoffer is voor behandeling aan zijn verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…