Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt getuigen van aanval op vrouw in Rotterdam

Rotterdam – Politie zoekt getuigen van aanval op vrouw in Rotterdam

Een 36-jarige vrouw met onbekende woonplaats is op donderdagavond 11 mei aangevallen door een onbekende man. Rond 21.55 uur kreeg ze een bijtende vloeistof in haar gezicht gespoten of gegooid. Het slachtoffer liep brandwonden op en moest naar het ziekenhuis. De politie zoekt getuigen.

De aanval vond in het struikgewas op het Zaailand plaats. Nadat het slachtoffer aangevallen was, zocht ze hulp bij een woning aan de Korte Kromhout. De onbekende man met een donkere huidskleur die haar had belaagd, was toen al verdwenen. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Het slachtoffer is (nog) niet in staat om aangifte te doen.

Getuigen en beelden welkom!
De politie zoekt de hulp van getuigen. Heeft u gezien wat er gebeurd is of heeft u informatie over de dader? Is u tussen 21.30 en 22.00 uur op het Zaailand of Korte Kromhout iets opgevallen dat de politie kan helpen in het onderzoek? Heeft u beelden van het voorval of van de dader? Bel dan 0900-8844 en vraag naar Opsporing District Zuid. Anoniem belt u naar 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…