Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Controle auto levert vuurwapen en twee aanhoudingen op

Rotterdam – Controle auto levert vuurwapen en twee aanhoudingen op

Kort nadat agenten maandagavond een auto controleerden op de De Klerkstraat, gingen de inzittenden er vandoor. Ze kwamen niet ver en werden alsnog in de kraag gevat. In de auto vonden de agenten een vuurwapen.

Toen de Rotterdammers van 26 en 30 jaar even voor 22:00 uur werden gecontroleerd en doorhadden dat de agenten een vuurwapen zagen liggen, wilden ze te voet ontkomen. Ze werden alsnog kort erop aangehouden. Daarbij is een waarschuwingsschot gelost. Het tweetal wordt verhoord. Het vuurwapen en de auto zijn in beslag genomen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…