Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Tweede aanhouding na explosie Strevelsweg

Rotterdam – Tweede aanhouding na explosie Strevelsweg

Op zaterdag 29 april, rond 04.00 vond er een explosie plaats bij een winkelpand aan de Strevelsweg. Diezelfde nacht hielden we daar een eerste verdachte voor aan. Gisteravond kon de politie een tweede verdachte aanhouden, een 19-jarige jongen uit Spijkenisse.

In de nacht van vrijdag op zaterdag 29 april werden bewoners van de Strevelsweg opgeschrikt door een aantal harde knallen. Voor een winkelpand vond een explosie plaats. Er raakte gelukkig niemand gewond maar de materiele schade was groot. Diezelfde nacht hield de politie een 21-jarige verdachte aan, hij is in verzekering gesteld en zit nog vast. Goed recherchewerk leidde naar een tweede verdachte, hij werd op 1 mei aangehouden.

Tips of informatie?
Het onderzoek naar de explosies gaat onverminderd door. Weet u meer, hoe klein deze informatie soms ook lijkt, alles kan helpen deze vorm van geweld te stoppen. Dus heeft u tips of anderszins informatie die kan helpen in het onderzoek? Meld het via onderstaande manieren, dit kan ook anoniem.

Mogelijke brand of explosie voorkomen Crooswijkseweg en explosie Strevelsweg

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…