Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Nieuwe aanhouding onderzoek explosies Crooswijkseweg en Van Speykstraat

Rotterdam – Nieuwe aanhouding onderzoek explosies Crooswijkseweg en Van Speykstraat

In het onderzoek naar de recente explosies en beschietingen op de Van Speykstraat en Crooswijkseweg is een nieuwe aanhouding verricht. Het team dat de incidenten en verbanden onderzoekt, hield de 26-jarige Amsterdammer zondagmiddag aan in Amsterdam. Zijn rol wordt onderzocht.

In een week tijd was de van Speykstraat toneel van een explosie, een beschieting op een gevel en een verijdelde explosie. Op de Crooswijkseweg was het maar liefst vier keer raak. Eerder werden al drie aanhoudingen verricht, onder wie twee minderjarigen. Wat de rol is van de zondag aangehouden Amsterdammer en bij welke incidenten op de Van Speykstraat en Crooswijkseweg hij betrokken is, wordt onderzocht.

Het onderzoek naar de explosies en beschieting gaat onverminderd door en hulp van publiek blijft nodig.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Verdachten aangehouden voor schietincident Jonker Fransstraat

In het onderzoek naar een schietincident dat op 14 mei 2023 plaats vond op de Jonker Frans…