Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man gewond bij schietincident Huygensstraat

Rotterdam – Man gewond bij schietincident Huygensstraat

De politie heeft vannacht een 26-jarige Rotterdammer aangehouden die betrokken was bij een schietincident op de Huygensstraat in Rotterdam-West.

De man was door een auto afgezet bij een ziekenhuis en had schotwonden. Eerder die nacht meldden omwonenden dat er werd geschoten op de Huygensstraat. Mogelijk zijn daarbij twee auto’s weggereden. Op de plaats van het incident werden kogelinslagen gevonden. De politie doet onderzoek naar het incident en de rol van de 26-jarige Rotterdammer hierbij. Was u getuige, heeft u beelden of kunt u meer vertellen over dit schietincident en heeft u nog niet met de politie gesproken? Meld u dan alstublieft bij de politie via tel: 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Verdachten aangehouden voor schietincident Jonker Fransstraat

In het onderzoek naar een schietincident dat op 14 mei 2023 plaats vond op de Jonker Frans…