Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Verdachte diefstal (met geweld) aangehouden; getuigen gezocht

Rotterdam – Verdachte diefstal (met geweld) aangehouden; getuigen gezocht

Een 18-jarige Rotterdammer is zondagavond aangehouden voor diefstal (met geweld) van een scooter, helm en tas. Hij had dit gestolen na een afspraak via internet met een 16-jarige jongen uit Vlaardingen.

Het 16-jarige slachtoffer had rond half negen via internet een afspraak gemaakt. Toen hij stond te wachtten op de Pr.Jonkersweg in Rotterdam stopte een grijze Polo VW waar drie mannen uitkwamen. Zij mishandelden het slachtoffer en namen zijn scooter, helm en tas mee.

Oplettende getuigen hadden de politie geïnformeerd. Mede hierdoor kon de politie direct onderzoek instellen en kort hierna een 18-jarige verdachte op de Donkerslootstraat in Rotterdam-Zuid aanhouden. De politie heeft hierbij ook een personenauto in beslag genomen die mogelijk betrokken zou zijn bij de diefstal. De identiteit van de andere twee verdachten is vooralsnog onbekend. Hier wordt verder onderzoek naar gedaan.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…