Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Drie jongens met mes overvallen supermarkt

Rotterdam – Drie jongens met mes overvallen supermarkt

Even na acht uur ’s avonds stappen op de Bouwmanstraat drie jongens met een mes een kleine buurtsupermarkt in. Ze bedreigen de man achter de kassa en doen een greep in de kassa. Met onbekende buit lopen ze richting de Wielewaal, stappen op een fiets en fietsen weg.

Heeft u even voor acht uur de drie jongens in de omgeving van de Bouwmanstraat gezien op weg naar de winkel of heeft  u ze na 20.10 zien fietsen in de omgeving van de Bouwmanstraat/ Wielewaal? Heeft u camerabeelden van een deurbelcamera of dashcam waar deze personen op staan? Dan komt de politie graag met u in contact. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Bankhelpdeskfraude – Merxveld – Rotterdam Zuid

Een man is zo’n 1700 euro kwijtgeraakt door een overtuigende nep bankmedewerker. De pinner…