Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Getuigen gezocht van explosie bij een woning in Rotterdam Zuid

Rotterdam – Getuigen gezocht van explosie bij een woning in Rotterdam Zuid

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een explosie in een woning aan de C.D. Tuinenburgstraat in Rotterdam Zuid. Gelukkig raakte niemand hierbij gewond.

In de nacht van dinsdag 4 op woensdag 5 april omstreeks vijf uur in de nacht kreeg de politie een melding binnen van een explosie bij een woning. Het was duidelijk te zien dat de woning schade had opgelopen aan de voordeur. De bewoners van de woning zijn niet gewond geraakt maar wel enorm geschrokken. 
De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets opvallends gezien of gehoord? Of heeft u camera-, of dashcambeelden in de omgeving van de C.D. Tuinenburgstraat en ziet u hier iets opmerkelijks op? Geef het dan door via de onderstaande opties.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Bankhelpdeskfraude – Merxveld – Rotterdam Zuid

Een man is zo’n 1700 euro kwijtgeraakt door een overtuigende nep bankmedewerker. De pinner…