Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Getuigen gezocht van explosie bij een woning in Rotterdam Zuid

Rotterdam – Getuigen gezocht van explosie bij een woning in Rotterdam Zuid

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een explosie in een woning aan de C.D. Tuinenburgstraat in Rotterdam Zuid. Gelukkig raakte niemand hierbij gewond.

In de nacht van dinsdag 4 op woensdag 5 april omstreeks vijf uur in de nacht kreeg de politie een melding binnen van een explosie bij een woning. Het was duidelijk te zien dat de woning schade had opgelopen aan de voordeur. De bewoners van de woning zijn niet gewond geraakt maar wel enorm geschrokken. 
De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets opvallends gezien of gehoord? Of heeft u camera-, of dashcambeelden in de omgeving van de C.D. Tuinenburgstraat en ziet u hier iets opmerkelijks op? Geef het dan door via de onderstaande opties.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…