Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Ravage in portiek Woelwijkstraat na explosie

Rotterdam – Ravage in portiek Woelwijkstraat na explosie

Een bewoonster trof vanmorgen een enorme ravage aan in haar portiek aan de Woelwijkstraat. Dit bleek te zijn veroorzaakt door zwaar vuurwerk. De politie doet verder onderzoek en komt graag in contact met getuigen of mensen die beelden hebben.

Een vrouw verliet zeven uur dinsdagochtend haar woning en zag in haar portiek dat de portiekdeur vernield was, meerdere ramen gesprongen en de gipsplaten van het plafond op de grond lagen. De vrouw alarmeerde de politie. De Forensische Opsporing deed onderzoek waaruit bleek dat de schade was veroorzaakt door zwaar vuurwerk.

Eerder die nacht, rond 4.00 uur, werd het alarmnummer van de politie gebeld vanwege een harde knal in de Zwart Janstraat. Agenten hebben direct in de Zwart Janstraat onderzoek gedaan, maar hier niks vreemds gevonden. Waarschijnlijk is de toen gehoorde knal de explosie geweest in de Woelwijkstraat.

Heeft u dinsdag 4 april rond vier uur ’s morgens iets verdachts gezien of gehoord in de Woelwijkstraat of omliggende straten of heeft u camerabeelden, dan komt de politie graag met u in contact. U kunt bellen met 0900-8844. Als u liever anoniem blijft, kunt u ook contact opnemen met M. via 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoogvliet – Gewonde vrouw na schietpartij en mishandeling in Hoogvliet

Een 25-jarige vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag gewond aangetroffen aan de Lengw…