Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Getuigen gezocht explosie op de Allard Piersonstraat

Rotterdam – Getuigen gezocht explosie op de Allard Piersonstraat

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over de explosie aan de Allard Piersonstraat in Rotterdam. In de nacht van 3 op 4 april heeft daar een explosie plaatsgevonden in een woning.

Buurtbewoners werden vannacht omstreeks half drie opgeschrikt door een harde knal op de Allard Piersonstraat. Als agenten op de desbetreffende locatie aankomen, treffen ze een gesneuvelde raam aan. Er heeft even daarvoor een explosie in een woning plaatsgevonden. Een man die in de woning was, is daar gelukkig niet gewond bij geraakt. Er zijn geen verdachten aangehouden. In de nacht van 2 op 3 april heeft er ook een explosie plaatsgevonden op een pand aan de Allard Piersonstraat. De politie onderzoekt of er een verband is met dit incident.

Getuigen gezocht

De politie is dringend op zoek naar getuigen die meer weten over het incident en de verdachte. Ook camerabeelden zijn welkom. Heeft u informatie? Geef het dan door via de onderstaande opties of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…