Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Zware mishandeling – Kruiskadehof – Rotterdam

Rotterdam – Gezocht – Zware mishandeling – Kruiskadehof – Rotterdam

Een 24-jarige man is op de Kruiskadehof te Rotterdam gewond geraakt naar aanleiding van een openlijke geweldpleging dan wel zware mishandeling. Door ter plaatse gekomen politiemedewerkers konden twee verdachten worden aangehouden. De politie is op zoek naar getuigen van dit incident.

Op zondag 19 maart 2023 omstreeks 5.35 uur kreeg de politie Rotterdam de melding dat er in de steeg aan het Kruiskadehof te Rotterdam een man door twee andere mannen werd vastgehouden waarbij een van deze mannen een nek klem toepaste. Door cameratoezicht werd dit ook waargenomen, waarop meteen politie eenheden ter plaatse werden gestuurd.

Onderzoek
De ter plaatse gekomen politieambtenaren stelden een onderzoek in. Zij zagen onder andere dat het slachtoffer door één van de verdachten werd vastgehouden, dat het slachtoffer een bebloed gezicht had en dat er een plas bloed op de grond voor hem lag. De verdachte die het slachtoffer vasthield, rende weg nadat de politie ter plaatse was gekomen en werd na een korte achtervolging aangehouden.

Aangehouden
Uit onderzoek naar de camerabeelden bleek dat de tweede verdachte voordat de politie ter plaatse kwam, was weggelopen in de richting van hotel Hilton en aldaar in een personenauto was gestapt. Deze verdachte werd kort hierop als bestuurder van dit voertuig aangehouden op de ’s-Gravendijkwal te Rotterdam. Aangezien het slachtoffer dusdanig verwond was werd hij ter behandeling overgebracht naar het ziekenhuis EMC te Rotterdam en hier aan zijn verwondingen behandeld.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Heeft u gezien wat er zich in de Kruiskadehof heeft afgespeeld? Of kunt u meer vertellen over de aanleiding van dit incident? Bel dan de politie.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…