Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – UPDATE: slachtoffer steekincident Korte Lijnbaan overleden

Rotterdam – UPDATE: slachtoffer steekincident Korte Lijnbaan overleden

Woensdag 29 maart is op de Korte Lijnbaan een 22-jarige man uit Helmond neergestoken. Hij raakte dusdanig zwaar gewond dat hij op straat gereanimeerd moest worden. Vervolgens is hij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij woensdagavond overleed. In de omgeving is kort na het steekincident een verdachte aangehouden.

Het steekincident vond even na 13: 00 uur plaats op de Korte Lijnbaan ter hoogte van McDonald’s . De verdachte, die ongeveer een half uurtje na het steekincident werd aangehouden een stuk verderop in het centrum, is een 19-jarige man uit Spijkenisse. De politie doet onderzoek naar het steekincident en de toedracht. Daartoe heeft de Forensische Opsporing onderzoek gedaan. Ook worden camerabeelden veilig gesteld en is al met getuigen gesproken.

Bent u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u informatie die van belang kan zijn? Dan vragen wij u contact op te nemen met de opsporing van district Stad via 0900-8844.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…