Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Getuigen gezocht plofkraak Groeninx van Zoelenlaan

Rotterdam – Getuigen gezocht plofkraak Groeninx van Zoelenlaan

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een plofkraak aan de Groeninx van Zoelenlaan in Rotterdam-Zuid. Er zijn geen verdachten aangehouden.

Bewoners in de buurt van de Groeninx van Zoelenlaan werden omstreeks kwart voor drie in de nacht van maandag 27 op dinsdag 28 maart opgeschrikt door een harde knal. Het Team Explosieven Verkenning en het Forensisch Opsporingsteam gingen meteen ter plaatse om onderzoek te doen, het bleek te gaan om een poging plofkraak.

Getuigen gezocht
Er zijn nog geen verdachten aangehouden. Op dit moment is de politie bezig met het spreken van getuigen en het uitkijken van camerabeelden. Heeft u in de nacht van maandag 27 op dinsdag 28 maart tussen 02.30 en 03.00 uur iets verdachts gezien of gehoord? Misschien heeft u meer informatie, (camera-, of dashcam-) beelden. Geef het dan door via de onderstaande opties.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…