Home Zuid-Holland Rotterdam Hoogvliet – Snelle aanhoudingen na lossen schoten Binnenban Hoogvliet

Hoogvliet – Snelle aanhoudingen na lossen schoten Binnenban Hoogvliet

Agenten hielden vannacht twee verdachten aan kort nadat er een melding was binnengekomen dat er mogelijk geschoten was op de Binnenban in Hoogvliet. Zo ver bekend, is er niemand gewond geraakt. Een 46-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zit nog vast en wordt gehoord.

Agenten gingen rond 1.50 uur af op de melding van een mogelijk schietincident. Al snel kregen zij een man in het vizier die voldeed aan het signalement. Hij en een 29-jarige vrouw uit Pernis met wie hij was, werden aangehouden. In het onderzoek vonden agenten een wapen en hulzen. Deze zijn veiliggesteld voor verder onderzoek. Er raakte, voor zover bekend, niemand gewond. De vrouw werd na verhoor heengezonden. Tegen haar kon niets blijken. De man zit nog vast en wordt verhoord.

Informatie
Heeft u iets gezien of gehoord? Heeft u beelden of andere informatie wat van belang is voor het onderzoek en heeft u nog niet gesproken met agenten. Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande mogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…