Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt getuigen schietincident Krabbestraat

Rotterdam – Politie zoekt getuigen schietincident Krabbestraat

Het was iets voor 22.00 uur toen er geschoten werd aan de Krabbestraat. Politie was er snel en kon na onderzoek een 21-jarige vrouw aanhouden. Haar rol wordt onderzocht. Foto: Nieuws op Beeld

Meerdere meldingen dat er was geschoten aan de Krabbestraat kwamen vanavond om 21.55 uur binnen bij 112. Politie was er snel en startte een onderzoek. Er werd een huls gevonden, maar niemand raakte gewond. Even later hielden agenten een 21-jarige vrouw uit Rotterdam aan. Haar rol wordt onderzocht. Mogelijk ging er een ruzie aan het schietincident vooraf.

Heeft u informatie?
Ookal is er een aanhouding verricht, de politie zoekt nog steeds getuigen om een helder beeld te krijgen van wat zich vanavond precies heeft afgespeeld. Heeft u informatie, camerabeelden of foto’s en nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 of tip gemakkelijk via het bijgaande formulier. Ook daar kunt u beelden uploaden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Verdachten aangehouden voor schietincident Jonker Fransstraat

In het onderzoek naar een schietincident dat op 14 mei 2023 plaats vond op de Jonker Frans…