Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Update: Wie overviel snackbar Nieuwenoord?

Rotterdam – Update: Wie overviel snackbar Nieuwenoord?

Een medewerker van de snackbar in Rotterdam-zuid werd bedreigd met een vuurwapen en met een voorwerp op zijn hoofd geslagen door de overvaller, die vervolgens verdween zonder buit. Gisteravond is er een 15-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden.

Het was rond 20.15 uur toen er een getinte man de snackbar binnenkwam met een donkere broek, krullend haar en rond de 17 jaar oud. Hij bedreigde een medewerker met een vuurwapen, wat later een nepvuurwapen bleek, maar niet van echt te onderscheiden. Hij sloeg vervolgens met een hard voorwerp tegen het hoofd van het slachtoffer en ging er zonder buit vandoor. Het 30-jarige slachtoffer is door ambulancepersoneel behandeld. De politie is meteen een onderzoek gestart en op zoek gegaan naar de overvaller. Gisteravond konden agenten na praten met getuigen en personeel van de snackbar een 15-jarige jongen uit Rotterdam aanhouden op de Bermdijk.

Heeft u informatie?
Getuigen zijn hard nodig. Heeft u iets gezien of heeft u camerabeelden of zelf gefilmd? Neem dan contact op met de politie. Dat kan via de bekende kanalen: 0900-8844 of anoniem op 0800-7000,  maar ook gemakkelijk via het bijgaande tipformulier.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…